Düğün

Burcu Uslu & Ahmad Rostami

Sevgili Bulent bey e ne kadar tesekkur etsem az. Muzik bir dugunu guzel de yapabilir, hayatinizin en dayanilmaz bir kac saatine de cevirebilir. Benim icin yemekten ya da dekorasyondan cok daha onemli olan kisim Muzik ti. Esim yabanci ve yurtdisinda yasadigimiz icin davetlilerimizin bir cogu dunyanin cesitli yerlerinden gelen kisilerdi. Ispanyol’undan Alman’ina herkesin soyledigi bir tek cumle oldu „DJ sahaneydi :)“. 

Bulent bey e soyledigimiz tek sarki dans sarkimizdi ve geri kalanini mukemmel bir sekilde davetlilerimizi gozlemleyip onlarin eglendigi muziklere gore caldi. Gercekten yuksek kaliteli bir eglenceyi bize yasatti. Mutlulugumuz paylasilan resimlerde kendisine nasil sarildigimiz gosteriyor sanirim 🙂 Sevgiler Burcu & Ahmad Cesme / Izmir

25.06.2016  Alacatı Viento

 

EVENT INFO

“Adele-Lovesong” @ Alaçatı Viento

eni Mmecidiye mah.11039 Sokak No:18

35930/Çeşme/İzmir

Davetinizin türü, yeri, kişi sayısı ve özel istekleriniz ne olursa olsun Deejay Team olarak 37 yılı aşkın süredir başarıyla hizmet veriyoruz. 

Binlerce organizasyonun getirdiği deneyimlerimizle aklınıza gelen veya gelmeyen çeşitliğe sahip zengin müzik arşivimizle size hizmet veriyoruz.Öncelikli olarak sizin hayal ettiğiniz geceyi sizden dinliyor, daha sonra davetinizin müzik konseptini ve çatısını birlikte kuruyoruz. Bizi farklı kılan özellik davetin türüne, misafirin profiline göre doğru müziği, en uygun zamanda çalabilmek.

Geceden Bazı Kareler

eden Deejay müziği tercih edilmeli? Çünkü Deejay ekibi olarak mükemmele en yakın ve en hatasız ses ile yayın yapmaya özen gösteriyoruz. Davetinizin nabzını ve ritmini elimizde tutuyoruz. Davetlileri gözlemliyor, eğlencenin ritmini her zaman daha yukarı taşıyoruz. Başından sonuna özenle planladığınız etkinliğinizin keyifli geçmesini sağlıyoruz.

 Kaliteli müziği ve eğlenceyi tecrübelerimizle birleştiriyoruz. 1960’lardan günümüze, Napoliten ve Chanson’lardan, müzikallerden, caz standartlarından, Latin ve pop şarkılardan oluşan geniş repertuvarımız ile unutulmaz anlar sizi bekliyor..

Etkinliğe özel playlist oluşturmak,

Etkinlik öncesi canlı izleme olanağı,

Organizasyon yerinde fizibilite çalışması yapmak
Esnek Sözleşme