Düğün

Ezgi & Onur Şirin

Ezgi: Aslında çok şanslıyım, tam üç kez evlenme teklifi aldım. İlki 4 sene süren flört dönemimizden sonra günbatımında, deniz kıyısında şarap ve diz çökülerek benimle evlenir misin klasiğiydi. İkincisi ikimize ait…Üçüncüsü ise, evlenmemize iki ay kala… Onur’un tüm evi post-itlerle doldurup, okları takip etmemi sağladığı ve tüm evi defalarca dolaştırdıktan sonra pırlanta yüzük kutuma ulaştığım an! Hepsi birbirinden şahaneydi, çok şanslıyım.

Onur:Yanlış anlaşılmasın her seferinde kabul etti!Ezgi: Onur ve ben komşu ailelerin torunlarıyız. Her bayram ve yaz tatilinde büyükanne ve babamı ziyarete gittiğimde Onur ve arkadaşlarını (ki sonradan aslında kocaman bir kuzen kabilesi olduklarını öğrendim) görür ve eğlencelerini kıskanırdım. Sonra, yıllar yıllar sonra bir düğün organizasyonunda sevgili Asuman sayesinde tanıştık.
Onur:Tanışma hikayesi Ezgi’nin anlattığı gibi. Ama Ezgi’nin bilmediği başka bir şey vardı.

1 EYLÜL 2012 ( RÖPORTAJ)

4 sene flört ve 2 sene nişanlılık evresinden sonra hadi bu yaz evlenelim dedim Ezgi’ye. O da tamam dedi. Nisan’dı galiba bir aile yemeğinde konuştuk ve Eylül 1 tarihine karar verdik. Yaklaşık 6 ayda düğün hazırlıkları tamamlandı. Bu sürecin en kolay seçimiydi. Tanıştığımız düğün organizasyonu kendi düğün mekanımıza çok yakın bir mekandı. Küçükboğaz Gölü (Karasu/Sakarya) hem hayal ettiğimiz ortama çok yakındı, hem de ikimiz için de anlamlıydı.En keyiflileri davetiye ve Müzik hazırlığı oldu.

EZGİ ACAR & ONUR ŞİRİN

“Yaklaşık 800 kişiyi bulan misafirlerimizi kendi hayal dünyamıza davet edebileceğimiz büyüklükteydi. “DJ Team’le çok iyi bir birliktelik sağladık,düşündüğüm ve aklımda olan şarkıları Deejay Aygül ve Deejay Bülent’le düzenledik.Müzik düzeni düğüne olan heyecanımızı artırdı,çünkü saatler sürecek olan liste hazırlandı Hangi saat ne çalınağı parça parça belliydi,bu profosyonellik karşısında daha da heyecanlandık. Gönlümüzce eğlendik ve her şey kurguladığımız şenlik çizgisinde gerçekleştiği için içimiz çok rahat. Her anışımızda keyif ve huzurla anıyoruz. Bu bizce çok değerli… 

Onur;

Müzik! Baştan sona harikaydı. Üzerinde durduğumuz ve olmasını istediğimiz tüm parçalar şahane bir repertuvar ve mixle hazırlanmıştı. Müzik bu kadar iyi olmasaydı, bu kadar eğlenmek mümkün olmazdı.

Ezgi;

DJ Aygül, ki artık bizim için Aygül abla kendisi… Bahsettiğimiz tüm detaylara önem vermişti ve tüm akışa o kadar hakimdi ki tüm geceyi kusursuz hale getirdi. Sanırım o da çok eğlendi.

Praesent Iaculis sit Vehicula
Lap. 4 Tellus A17-B27